Първоначално публикувано от genko1982
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
джанти
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеЩе сложиш ли снимки на 166-тицата с 15-ки?
Отзад може и да се съберат, но отпред не стават - поне моите не станаха.
Трябва да се види и офсета, щото иначе може да има и други проблеми с окачването.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеЩе сложиш ли снимки на 166-тицата с 15-ки?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениене знам колега защо не са станали аз свалих предна лява и си пасна офсета на 166 е кам 40 а на Капата 30 и би трябвало всички железа да станат за алумин не знам
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение136 коня
Comment
-
Колеги,да вдигна една старичка тема..
Имам 4 джанти 17 от Лагуна 2.Обаче нещо не се справям с офсета,5х ??.Дали има някои идея дали ще станат?
Ако стават само със специални болтове какви рискове крие това?Обичам да вдигам високи скорости/сам/,когато има възможност.
Джантите ми ги дават без пари,а и на мен ми харесват.
Благодаряsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Понеже съм инат отидох и взех една джанта,пасна идеално.
Обаче декоративните капачки са малки и не стават на 17-те.Някои да има идея как да ги сложа?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеПонеже съм инат отидох и взех една джанта,пасна идеално.
Обаче декоративните капачки са малки и не стават на 17-те.Някои да има идея как да ги сложа?
Comment
Comment